Foredrag og foreningsbesøg

Hjem Foredrag og foreningsbesøg
FORENINGSBESØG
Underholdning, foredrag og fortælling

Hør Rie og Helge Engelbrecht videreføre Grethe Engelbrechts glæde ved foredrag. Arrangementet ”En eftermiddag i Mariehaven” varer ca. 2,5 timer og er især en populær aktivitet for foreninger og grupper. Arrangementet indeholder Rie og Helge Engelbrechts fælles foredrag og underholdningsprogram: Fra “Båret på englevinger” til “Så spil da knejt!” Her sætter Rie ord på Grethes historie mens Helge bidrager med fortællinger fra et liv med musik. Ved booking er det samtidig muligt at besøge Englehuset, gå på oplevelse i Mariehaven og se stedets egne udstillinger af billedkunst, jydepotter og musik.

foreningsbesøg_8FN_2491
Mange grupper og foreninger booker sig ind til egne arrangementer med titlen “En eftermiddag i Mariehaven” (som også kan finde sted formiddag eller aften). Her gælder det foredrag ved Rie og Helge Engelbrecht fra »Båret på englevinger« til »Så spil da, knejt!«, fællessang, kaffe og hjemmebag med mulighed for at se og opleve Mariehaven, Galleriet, Englehuset og Toves Galleri. Varighed 2½ time – min. 35 personer. Arrangementet kan bestilles hele året.
FORENINGSBESØG
På én gang muntert og bevægende
Der er lagt op til både fællessang, grin, eftertænksomhed og kaffe med hjemmebag, når din gruppe eller forening gæster Mariehaven. Når foredraget er færdigt, er der rig mulighed for at opleve resten af Mariehavens spændende oplevelser.

En eftermiddag i Mariehaven” er den perfekte oplevelse at få sammen som en gruppe, fordi Rie og Helge formår at indfange og røre sit publikum.

MARIEHAVEN
EN EFTERMIDDAG I MARIEHAVEN
Arranger den perfekte oplevelse for din forening eller gruppe og oplev Rie og Helge Engelbrecht underholdende fortælling.

Ud over foredraget kan I opleve Mariehaven, butikken, Englehuset og Toves Galleri. Det er muligt at tilkøbe ekstra muligheder fra restauranten i menuen.

Billetpris

kr. 200,- pr. person inkl. kaffe og hjemmebag.

Tilæg

kr. 50,00 pr. person lørdage, søndage samt helligdage.

“En eftermiddag i Mariehaven” forudsætter min. 35 personer og kan bookes både eftermiddag og aften.
BESØG WEBSHOPPEN
Populært på shoppen

Recent Posts

  Recent Comments

  Der er ingen kommentarer at vise.
  Latest Posts
  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  Åbningstider

  Torsdag, fredag, lørdag og søndag
  kl. 12.00 – 20.00

  Beliggenhed

  Søndergade 20, 6823 Ansager

  Mariehaven er et oplevelsessted i hjertet af Vestjylland, hvor Rie og Helge Engelbrecht slår dørene op for koncerter, foredrag, fællesskab og folkeliv.