Koncerter

Livemusikken er helt central for Mariehaven. På scenerne samles musikere og sangere om at give publikum enestående oplevelser og en stærk fællesskabsfølelse.

I Mariehaven bliver kreative kræfter forenet om det levende ords fortælling. Det er sang og musik, der løfter og giver liv til verden omkring. Her kan man samles på tværs af generationer, fx til de populære koncerter Sommersang i Mariehaven, der i dag er det helt store tilløbsstykke med tusindvis af besøgende og endnu flere, der følger med på TV, når DK4 blænder op for koncerterne fra Mariehaven.

  • Helge og musikken

    Det gamle tømrerværksted i Ries barndomshjem skaber i dag de perfekte rammer for Helge i det daglige arbejde med musik. Her i Mariehaven bliver mange af Helges sange til, og det er også overvejende Helge, der tager de musikalske initiativer. Det er ham, der binder tingene sammen i forbindelse med besøgs-og foredragsarrangementer og her synger han selvfølgelig også sange fra sin egen sangskriverskuffe. Han er selv på scenen, når Neighbours spiller de efterhånden legendariske koncerter “I det akustiske hjørne” ligesom han også er det med Mariehavens Juleorkester hvert år i december med koncerten “Den nat af alle nætter”.

    Har du lyst til en musikalsk oplevelse i Mariehaven, kan se koncertprogrammet og købe billet her.

  • Adresse
    Søndergade 20, 6823 Ansager
Google Map
Åbningstider

Torsdag, fredag, lørdag og søndag
kl. 12.00 – 20.00

Beliggenhed

Søndergade 20, 6823 Ansager

Mariehaven er et oplevelsessted i hjertet af Vestjylland, hvor Rie og Helge Engelbrecht slår dørene op for koncerter, foredrag, fællesskab og folkeliv.