Helge Engelbrecht – Så spil da knejt – Bog

200,00 kr.

Helge Engelbrecht, sanger og sangskriver fra Ansager i Vestjylland, fortæller i bogen her ”Så spil da, knejt” frit fra sit livs musikalske rejse, fra drengetiden i 50’erne og 60’erne i købmandsforretningen på Vejlevej i Grindsted og ungdommen, der på det nærmeste blev sprunget over for et brændende og altfavnende livtag i de mere voksne rækker med en tilværelse som musiker og spillemand allerede som 15-årig. ”Så spil da, knejt” vil for mange være kærkommen og livgivende læsning i en tid, hvor mørket kan sænke sig og lyset forlade dig, men aldrig det håb, som du bærer selv. Helge Engelbrecht fortæller om sin tro på livet, om håbet, som altid har båret ham og blevet til i handling og om kærligheden, som aldrig lader sig kue eller knægte.

Kategorier: ,

Helge Engelbrecht, sanger og sangskriver fra Ansager i Vestjylland, fortæller i bogen her ”Så spil da, knejt” frit fra sit livs musikalske rejse, fra drengetiden i 50’erne og 60’erne i købmandsforretningen på Vejlevej i Grindsted og ungdommen, der på det nærmeste blev sprunget over for et brændende og altfavnende livtag i de mere voksne rækker med en tilværelse som musiker og spillemand allerede som 15-årig. Som 20-årig havde Helge Engelbrecht fast grund under fødderne i form af hus, kone, barn og bil og lige siden har han haft travlt med at samle op på sine drømme og ambitioner for det gode liv.

Livet er til for at leves og jo mere vi lever det, kan det trække tråde og give sammenhængskraft og mening for den enkelte og de mange omkring. Sådan har det også været med musikken, som har fulgt Helge Engelbrecht som en næsten tro væbner og følgesvend alle dage og alt sammen har det været hele rejsen værd. Helge Engelbrecht retter i bogen her fokus på såvel muntre som mere alvorlige øjeblikke. Han fortæller levende og interessant om en lang række spændende menneskemøder og åbner endvidere for mange og ikke mindst personlige livserfaringer. Bogen er fyldt med herlige anekdoter og fornøjelige tankespind fra Helge Engelbrecht, der ser frem til sin alderdoms pubertet som svimlende gammel på fortsat vandring mod de højeste bakkedrag, i håb om endnu mere udsigt og indsigt.

”Så spil da, knejt” vil for mange være kærkommen og livgivende læsning i en tid, hvor mørket kan sænke sig og lyset forlade dig, men aldrig det håb, som du bærer selv. Helge Engelbrecht fortæller om sin tro på livet, om håbet, som altid har båret ham og blevet til i handling og om kærligheden, som aldrig lader sig kue eller knægte.

Åbningstider

Torsdag, fredag, lørdag og søndag
kl. 12.00 – 20.00

Beliggenhed

Søndergade 20, 6823 Ansager

Mariehaven er et oplevelsessted i hjertet af Vestjylland, hvor Rie og Helge Engelbrecht slår dørene op for koncerter, foredrag, fællesskab og folkeliv.